under de senaste dagarna

nu tänker jag lägga upp några bilder, som jag har tagit under de här dagarna jag inte har bloggat. orkar faktiskt inte med bloggen just nu.













jag älskar min klass så enormt mycket, förutom töntarna (6)
men nu ska jag hannah och lolloh tända ljus över hela lollohs rum, eftersom det e förintelsens dag idag, då man ska minnas alla judar som torterades. jag tycker verkligen det e hemskt! eftersom judarna hade inte gjort ett skit, och dom var som helt vanliga människor, precis som alla andra! aja, men nu ska jag sluta tjata. puss på er.

om dagen osv.

idag var det ju skola. första skoldagen utan moa, och hon e fett med saknad. men vet ni vad jag och lina gjorde? vi tog med oss alla moas saker till varje lektion, så det kändes som att hon var hos oss. men annars hade jag faktiskt en jätte rolig skoldag, eller vad säger du lina? (6) men nu sitter jag iaf hemma hos lolloh, och hannah e också här. vi sitter och kollar på prison break, en grymt bra serie! köpte ett par nya byxor förut också på jc. men nu ska jag fortsätta kolla på filmen, så hörs vi, pusshej!

en bild sen i sommras, hahah. den dagen glömmer jag verkligen aldrig.

it feels so empty without you.

nu sitter jag hemma hos lolloh, skräll typ, hahah. men idag vare ju skola. kom till skolan vid halv tolv! så jag hade bara två lektioner. moa var inte i skolan heller, och hon gör sin sista dag imorgon, jag kommer sakna dig hjärtat! kommer kännas jävligt tomt utan dig, skaru veta. men jag, lina, linn och josefine hade iaf jävligt kul! slutade typ vid halv tre,  och då började jag gå mot stan för att möta upp hannah. för hon skulle in på lindex och köpa puder. efter det GICK vi hem till lolloh, jävligt kallt var det. men nu ska vi sätta på nån film, så kanske jag skriver sen. puss!



några bilder som vi tog för nån månad sen.
saknar gamla gp. känns så tomt utan dig

sommaren.


jag vill ha sommar, nu!
men nu drar jag hem, så hörs vi imorgon, kanske? pusshej!

skåpsstädning

före:



efter:


jag älskar er.










mina älskade tjejer, puss på er!


i can not forget you.

nu sitter jag hemma hos lolloh. hon sitter och dunkar nån jävla äckelmusik, så har jag precis skrikit på henne lite, hihi. men  idag var det ju skola, så jävla kul! fast det e ju faktiskt alltid kul. men snart kommer hannah iaf, för hon e på curling, HAHAHAHHA! men imorgon slipper jag skola på morgonen, för ska till utvecklingscentralen trorja det hette? vill verkligen inte dit. tycker inte att jag behöver prata med nån faktiskt. jag mår så jävla bra så det finns! tror jag aldrig har mått bättre, jorå. men jag börjar komma på rätt spår igen, käs så jävla härligt att just jag säger så, haha. börjar ju förfan få bra själförtroende! aja, men jag laddar upp bilder sen, om jag hinner, puss på er!

skuuuuuulan





bara så alla vet, älskar jag min fula klass, och jag älskar klanen, puss!
bilderna snodde jag från lina (6)


if you only knew

nu sitter jag i fredriks säng, eller det e typ ingen säng, en madrass på golvet.. men iaf, igår kväll var jag med fredrik, hannah och julia fryk. så fick vi för oss vid klockan tolv på natten att vi skulle till statoil. men jag och julia var så jävla lata, så vi tog cykeln, hahah hur tror ni det gick?! men vi drog oss faktiskt ingen gång, bara nära på och dra oss typ 436534 gånger? sen så kom vi in till fredrik vid klockan halv två eller nått sånt? och jag somnade nästan med en gång, för jag var så jävla röksugen.. aja, vaknade vid elva ungefär, och kollade åt sidan, så låg fredrik där, och inte hade nått täcke alls, lite kul faktiskt. men snart kommer julia hit igen, har ingen aning om vad vi ska göra idag, tror vi bara ska ligga inne och kolla film eller nått sånt. hade tänkt mig att sätta på lejon kungen när som helst, haha :$ men jag älskar ju tecknade filmer så.. men ni får ha det så bra, puss på er!

jag har haft en vän sen jag var fem år. vi var bästa vänner. hon och jag höll verkligen alltid ihop, hon var som min tvillingskäl. jag älskade henne över allt annat, och två andra bästavänner som jag har. men henne var jag alltid glad, jag kunde prata med allt om henne och hon fanns alltid där. vi kunde ligga på nätterna och skratta åt ingenting, och jag hade alltid kul med henne. men i slutet bråkade vi nästan alltid med varann, om småsaker. vi hade väl förmodligen tröttnat på varann. det var ju mitt fel att det blev så här, men jag menade faktiskt inte så, som jag gjorde. du misstolkade allt, men det var så himla svårt att förklara. men jag kommer alltid att älska dig, och jag kommer aldrig glömma dig. och jag kommer alltid att kalla dig, för min bästavän.






h&m
















allt det här har jag beställt från h&m. blev inte så mycket, menmen...

dear john

nu har jag, lolloh och hannah precis kollat på dear john. helt sjukt underbar film! men filmen rekomenderas verkligen!





2010









färga håret osv

jag skrev ju att jag skulle ta en bloggpaus, men det ska och också. men inte just nu, haha. men nu sitter jag hemma hos lolloh. i natt sov jag ju hemma hos hannah, eller sov gjorde vi inte. vi somnade aldrig. pga att det började knaka, då blev jag och hannah liv rädda och la oss ner och skrek som fan. sen började det knaka ännu mer. så gick hannah upp tillslut, och ballkongdörren var öppen. kanske låter som om att jag bara skriver det här, men det e sant. tror aldrig jag har varit så rädd i hela mitt liv. men då gick jag och hannah och satte på lost, så kollade vi på det tills klockan blev halv sju och jag åkte hem med ola. eller han körde hem mig. men när jag gick till skolan drog jag mig typ 4535657832966 gånger.. sen när jag kom dit hade vi några lektioner. så somnade jag på en lektion, och vaknade av att hela klassen står och skriker på mig, även min lärare, så vaknade jag.. men snart ska jag färga håret, eller lolloh gör det på mig, det e meningen att det ska bli lite mörkare! men ni får ha det så bra, så skriver jag säkert sen igen om hur håret blev! puss

bloggpaus

nu har jag inte bloggat på några dagar. och det beror på att jag inte har haft tid. har legat inne hos hannah hela helgen och bara kollat på lost. har bara två avsnitt kvar, och så e allt slut. tråkigt, men så e det! HAHAHHA. men jag hade iaf tänkt mig att jag skulle ta en bloggpaus nu. eftersom min kära mor inte har fixat mitt internet, som hon pajade för ungefär ett halv år sen. men hon säger hela tiden, jag fixar det till veckan. men blir det av, NEJ! skräll.. plus att min dator har virus i sig och jag måste lämna in den på lagning. så börjar ju skolan imorgon, och jag hade tänkt mig att jag skulle sköta den nu, typ lycka till elin, jatack.. men nu ska jag gå och lägga mig, för ska upp runt sex imorgon. men ni får ha det så bra sålänge jag inte skriver, puss på er! ♥

lost

nu sitter jag och kollar på lost hemma hos lolloh. har redan kollat på jätte många avsnitt, och fler kommer der bli! måste även lämna in datorn på lagning för jag har fått troanska hästar som tydligen e ett jätte stort virus, bra elin! inte så jävla glad just nu.. aja, men nu ska jag fortsätta kolla på filmen. åhjuste, imorgon ska jag, hannah, lolloh och julia vara hundvakt till shima och shanti, mycket mysigt! men ni får ha det så bra, puss!


virus?!

sitter hemma hos lolloh nu, med hannah och julia också. e så jävla fucking arg, för jag kommer inte in på msn! kanske har fått virus i min nya fina dator?! så nu hjälpte julia mig att ladda ner ett viruspogram. hoppas det kommer hjälpa, för annars slänger jag ut datorn genom fönstret... puss, fast nä.

mysdag!

nu sitter vi här ännu en dag, alltså jag, hannah och lolloh. jag ligger i soffan och dricker te och kollar bloggar och lite mer. hannah e helt inne i datorn, och lolloh ligger i sängen med datorn över sig och lyssnar på as dålig musik! men nu ska jag gosa ner mig i soffan och sätta på lost, så skriver jag antagligen senare, puss!


blont.



saknar verkligen mitt blonda hår. men om jag färgar igen kommer jag bara tappa allt hår igen. vafan färgade jag till jävla äckel brunt för?! blir fan sur. men bilderna e iaf tagna för ett år sen.
men nu e klockan halv fem, och jag börjar bli sjukt trött! men puss på er!

ute i snön?!

nu sitter jag hemma hos lolloh, och så e hannah här. känns som jag skriver det i varje inlägg? men vet ni vad vi har gjort?! vi var ute och åkte pulka! eller vi åkte inte pulka, vi åkte släde, bobb och plastsäck! fyfan vad vi skrattade! vi tjöt fan bara för att vi skrattade så jävla mycket, HAHHA! men jag ska faktiskt övertala lolloh nu att jag ska få koppla in videon. hon vill inte det, för hon tror att jag inte kommer klara det?! HAHHAHA, varför skulle jag inte lixom, jag kan vad som helst vafan! aja, men ni får ha det så bra, puss!


två bilder som jag tog för några minuter sen, har äckligt oplattat hår, det ser ju ut som ett fågelbo! men vem fan bryr sig?! HAHHAHAH

moa och lina! <3

eftersom jag har så jävla tråkigt, så hade jag tänkt mig att skriva om två helt underbara brudar!
dom heter moa och lina. moa och jag lärde känna varann när vi gick i lekis, för då hamnade vi i samma klass. vi blev hur bra kompisar som helst! var typ med varann varje dag. men när vi fick nya klasser i trean hamnade vi inte i samma klass. men då hade vi fortfarande kontakt med varann. efter ett tag gled vi ifrån varann, vi pratade knappt med varann. lina lärde jag känna genom gymnastiken. eftersom vi gick i samma grupp. jag vet inte hur länge vi har kännt varann, men iaf i några år! hur jävla kul vi hade på träningarna går bara inte att förklara! men jag och lina var aldrig utanför träningarna eller nått sånt. men när vi åkte till ängelholm, ey fyfan va underbart det var! så jävla fucking kul! men hur som helst, när jag bytte klass i sexan, var jag bara med en tjej som heter mathilda. även fast alla vi gick i samma klass då. men på klassresan när vi åkte till göteborg förändrades verkligen allt! vi tre började va. och efter det har vi hållt ihop. nu i sjuan har vi blivit ännu tajtare! våran lilla klan, eller vadå lilla, STORA KLAN! hahha. det e ni som får mig att gå upp och knalla iväg till skolan. utan er, hade jag aldrig varit i skolan, skulle inte ens komma på tanken att gå dit! visst, vi har bråkat. tre gånger trorja. och jag visste då att allt skulle bli så jävla skit, så jag sket i skolan då i några dagar. men när jag kom tillbaka blev vi vänner igen! alltså så jävla kul som vi har i skolan, tror jag inte att någon annan har. vi skiter i vad alla andra tycker och tänker om oss. för vi vet redan att vi e hatade, men tror ni att vi bryr oss eller, NEJ! vi e bara oss själva, och vi älskart! alla lektioner mer er, e så jävla underbara! vi skrattar, vi tjuter, vi sjunger, vi skriker, vi gör allt! HAHAH, vi e seriöst dumma i huvudet! alltså tjejer, det går bara inte att förklara hur jävla bra ni e! tänk seriöst om vi inte hade haft varann, då hade skolan sugit röv, men det gör den inte, bara för att vi har varann! jag brukar sitta och längta till skolan när det e helg eller lov, bara för jag saknar er så jävla mycket, och bara för att vi har så jävla kul! som jag har sagt typ 234522534 gånger nu eller nått, haha. men ärligt, jag skulle kunna sitta och skriva om er i timmar! men tjejer, ni ska veta att jag älskar er så grymt jävla mycket! puss på er!




http://heylina.blogg.se/
http://andreasssson.blogg.se/
här över e deras bloggar som inte syns, typ damp.

spy som en jude! hahah

nu har jag hannah och lolloh precis vaknat. eller för typ en timme sen eller nått. men inatt när vi skulle sova och lolloh gick på toa, sa jag till hannah att jag började må illa igen. så vi gick ut på trappen. och så slängde jag mig över räcket och började spy. jag spydde som en jävla fontän! bara sprutade ur mig. så kommer lolloh ut och jag bara står och spyr, HAHAHHA! men sen gick vi in. och vi kom på att eftersom jag inte hade ätit ett skit på två dagar, så det första jag gör e att jag börjar dricka energidricka och äter godis och chips, så smart e jag. så det var nog därför jag spydde som en jävla jude. men hannah och lolloh var jätte rädda att åka på magsjukan, om det nu skulle ha vart det. så dom tog toapapper och massa andra saker och lindade in sitt ansikte i, HAHHAHA! och så hämtade dom vatten till mig och en liten hink. så sa lolloh: erkänn, du mår inte ens illa. och precis då spyr jag igen, hahahha! började verkligen asgarva! för jag låg och kollade ner på mitt spy! men efter det mådde jag hur jävla bra som helst! så då kunde jag somna. men idag ska vi nog bara vara inne och kolla film eller nått sånt, för vi orkar inte göra nått annat! ska försöka att hinna med att göra en ny header också. men ni får ha det så bra, pussssss!

spy osv..

nu sitter jag hemma hos lolloh, sally och hannah e också här. jag kom hit för ungefär en kvart sen. men alla dom andra sitter och tar massa mongo kort... eller ah, dom e mongo, haha! men dom första dagarna på 2011 har jag legat inne och spytt. inte så jäla härligt. men igår tänkte jag på köttbullar medans jag låg inne i min säng och kollade på film. så spydde jag över halva mitt golv. hahha och så tvingade jag mamma torka rätt på det! så jävla kul, började faktiskt as garva! men nu ska vi gå ut och ta en smoke, pusshej!

en bild på världens finaste lolloh!

nyår ♥

nu sitter jag hemma hos fredrik. hannah och julia e även här. men igår var det ju nyår som jag tillbringade med julia, hannah och lolloh. jag har aldrig haft så kul i hela mitt liv! vi var bara inne hela kvällen, för vi ville inte gå ut i kylan, haha. eller vi var bara ute på balkongen. på tolvslaget stog vi på hannahs ballkong och skrek allt vad vi hade, och lyssnade på musik som vi sjöng med. bästa natten, kvällen någonsin. förutom morgonen, hahaha! men nu mår vi bra! men här kommer iaf några bilder sen igår, puss!



RSS 2.0